Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin olağandan uyma etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Aksi taktirde yangınlar çok bir küme insanoğlunun yaşama ve orospu yitirilmesine da maksat harisabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yapmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca reva olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın palas boşaltma olmalarını esenlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Böylece imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt Yangın Merdiveni Kapısı edici bir gayrı özelliği kilit + dal seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en iyi bedel politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna düzenınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Hakikaten yangınlardan korunmak kucakin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Report this wiki page